04 de maig 2009

Aquest any sí!!!!

Malgrat la forta pluja que va caure al matí i que va amenaçar la 12a festa de la primavera, després d’una breu interrupció varem poder fer totes les activitats previstes.

Berta Tiana / Obra Social Caixa Sabadell


La festa va començar amb bon peu amb el programa “Eduqueu les criatures” de Catalunya Ràdio, que en Carles Capdevila i el seu equip, acompanyat d’un nombrós grup de pares, mares i nens va retransmetre en directe des de l’Espai Natura Caixa Sabadell.

El programa es va acabar amb la “cantada col·lectiva” del “Bon dia” que va donar pas a la forta tromba d’aigua que ens va aigualir la festa per una estona.

A les 12h, però, es van poder reprendre les activitats previstes, i les famílies van anar venint en veure que el sol també s’apuntava a la Festa.

Berta Tiana / Obra Social Caixa Sabadell

Després del dinar a pagès, ….van continuar les activitats i tan els balls tradicionals dels indis de les praderies com el taller de dansa de Bollywood van ser tot un èxit amb una gran participació de petits i grans, malgrat que va haver-se de canviar l’hora i l’emplaçament per dues vegades.

Com a fi de festa, (aquest any sí!!!!) Els Pets van oferir un concert sota els pins de l’esplanada de l’ermita de Sant Vicenç de Verders; com diu el tòpic: “un marc incomparable”.

L'hora de més afluència de públic va coincidir amb l'inici del concert d'Els Pets, que hi obrien la seva gira Els Pets fan soroll. Finalment 4.000 persones van participar al llarg del dia de la festa aquest any. Per al 2010, us esperem a tots a la 13a Festa de Primavera.

Berta Tiana / Obra Social Caixa Sabadell

Adéu-siau

1 comentari:

Marc Serrano i Òssul ha dit...

Més fotos aquí: http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/131544. I aquí: http://ossul.blogspot.com/2009/04/4000-persones-la-12a-festa-de-la.html --aquestes últimes, molt menys bones que les de la Berta i les del Xavier, no cal dir-ho.